Reparatie lederen zolen

Uw mooie lederen schoenen weer heerlijk nieuw met een paar nieuwe lederen zolen. We doen dit met degelijke ouderwets plantaardig gelooide lederen zolen, het beste van het beste. Als het nodig is wordt dan ook het kurk tussen de binnenzool en de buiten zool vervangen. Hoe weet u wanneer het tijd is de zolen te vervangen? Als u in het midden van de zolen voelt en er zit beweging in het leer dan wordt de zool dun. Doorlopen kan maar als er een gat in de lederen zool komt gaat het slijten hard en kunt u de binnenkant van de schoen beschadigen.

Reparatie van Bommel Noble Blue

Deze Noble Blue schoenen van van Bommel zijn met de hand genaaid. Dit omdat het overleer samen met tussen-zool en loop-zool in de fabriek in een keer genaaid is. Door nu eerst met de hand het overleer aan de tussen-zool te naaien kan in het vervolg de loop-zool zonder problemen vervangen worden. De schoen is nu voorzien van een Rendenbach lederen loop-zool.

Reparatie langzool van Bommel schoenen

Deze van Bommel schoenen zijn voorzien van langzolen (deze lopen helemaal door tot onder de hak). Daarbij wordt eerst de hakken verwijderd. Dan de oude zool. ALs het nodig is wordt de kurk vervangen of bijgewerkt. De nieuwe originele van Bommel onderwerk wordt er in eerste instantie op gelijmt. Na de eerste afwerking wordt deze ook nog eens doorgestikt. De hak word terug geplaats en voorzien van een nieuwe achterlap. En zie hier het resultaat een schoen die weer als nieuw is.

Zool reparatie Floris van Bommel schoenen

Deze Floris van Bommel schoenen hebben we weer voorzien van een paar lederen zolen en de originele Floris hak. Het behoorlijk gehavende suède hebben we zoveel mogelijk weer hersteld.

Zool reparatie van Bommel schoenen

Deze van Bommel schoenen hebben we weer voorzien van een paar lederen zolen. De Lederen zolen hebben we weer zo gekleurd dat ze weer de originele look hebben. Als laatste ontvingen ze een verfrissende poetsbeurt.

Zool reparatie Sendra laarzen

Deze Senrda laarzen hebben we weer voorzien van een paar lederen zolen. De Lederen zolen hebben we weer zo gekleurd dat ze weer de originele look hebben. Als laatste ontvingen ze een verfrissende poetsbeurt.