Tas reparaties

Hieronder enkele tas reparaties gemaakt bij Schoenmakerij van den Brul in Utrecht. We kunnen ritsen vervangen (veel voorkomend bij cowboys bags). De haken vervangen. Lussen die los of versleten zijn vervangen of weer vast zetten. Stiksels weer vast stikken. Voeringen dicht maken. Drukkers vervangen. Sloten van bijvoorbeeld akte tassen vervangen.

Reistas voorzien van een nieuwe rits

Deze roltas/reistas hebben voorzien van een nieuwe, extra zware YKK rits met dubbel zipper/trekker. Daarvoor hebben we de oude rits verwijder en de nieuwe weer in de tas gestikt. Dit is best veel werk bij zo'n grote tas. Alleen al door het gewicht moet er met 2 personen tegelijk aan gewerkt worden. De een houdt de tas in balans de ander bediend de stikmachine. Het eindresultaat is een tas die weer prima gebruikt kan worden met een degelijkere rits dan origineel.

Reparatie rits in CowBoys bag

Deze Cowboy's Bag had een scheurde rits sluiting. We hebben deze vervangen voor een nieuwe. Helaas niet exact de zelfde kleur. We hebben dit van te voren laten zien aan de klant en deze ging akkoord. Al met al een mooi resultaat.