LET OP, van 26 september t/m 7 oktober worden er geen batterijen vervangen. U kunt uw horloge wel bij ons brengen maar het horloge is dan na 10 oktober klaar. We kunnen u bellen als u dat wilt.

Batterij horloge vervangen

Juwelier van Zijp in ons winkelcentrum heeft helaas de deuren eind december 2019 moeten sluiten. We kennen de juwelier al jaren en hij vroeg ons vorig jaar of wij de batterij vervang service wilde overnemen. Nu heb ik zelf lang geleden een juweliers opleiding gevolgd en vond dat interessant. Ik ben door hem opgeleid en kan nog steeds met vragen hem benaderen. Als er horloges zijn die om wat voor reden niet door mij zelf gedaan kunnen worden verzorgd hij dat voor ons.

Hoe lang duurt het vervangen van een batterij?

We vervangen de batterij niet direct. We doen dit met aandacht en precisie. Meestal duurt het vervangen van een eenvoudig horloge 15 minuten. We noteren uw 06 nummer, u kan dan boodschappen doen of gezellig winkelen en bellen u als het horloge weer klaar is. Als u het horloge wil laten testen op waterdichtheid dan geven we deze mee aan een medewerker van de juwelier voorheen van Zijp. Deze bezoekt ons wekelijks en neemt het horloge dan mee. De week erna ontvangen we deze dan weer teug. Dit duurt dus helaas wel wat langer.

Horloge banden

We hebben ook een mooi assortiment horloge banden. De meeste gemaakt van leder maar ook rubber en kunststof zit in het assortiment. Beschikbaar in vele kleuren en diameters die we uiteraard voor u monteren.

Wat kost het vervangen van een batterij?

De meeste horloges met een normale batterij kost het vervangen 10 euro. Sommige "smart" watches hebben een iets duurder batterij. Het op waterdichtheid testen kost 5 euro extra.

Andere reparaties

In overleg zijn ook andere reparaties mogelijk, denk dan bijvoorbeeld aan het vervangen van een glas in een horloge. Ook het reviseren van oude horloges behoord tot de mogelijk heden. Dit wordt verzorgd door voorheen Juwelier van Zijp, nu Goud & Tijd genaamd en gevestigd in Gouda.