Autosleutels met start-onderbreker, zonder afstandsbediening.

Wij kunnen geen autosleutels met afstandbediening namaken. Autosleutels zonder afstandbediening bijmaken? Dat kan, de meeste autosleutels na bouwjaar 1993 hebben een startonderbreker. Dit is een kleine chip in de sleutel die de auto laat starten. Tijdens het gebruik merkt u hier niets van, echter ontbreekt de chip, dan start de auto wel maar blijft de motor niet lopen.

Wij beschikken over apparatuur om de meeste autosleutels met transponder uit te lezen en te programmeren op een (door ons te leveren) nieuwe sleutel.

Het makkelijkste is om langs te komen op ons filiaal aan de Roelantdreef 242 3562KH Utrecht. Daar staan de machines en kunnen we uw sleutel uitlezen en kijken of uw sleutel gekopieerd kan worden.

Afstand bedieningen kunnen wij helaas niet leveren of programmeren, net als zelf meegenomen transponders. Lege behuizingen wel, zie deze pagina


Als u wilt weten of ook uw sleutel gekopieerd kan worden mail dan even naar: info@schoenmakerij.info met de volgende gegevens :
Merk en type van de auto en het bouwjaar.

 

Er zijn een paar dingen waar u aan moet denken als u een transponder sleutel laat bijmaken. Deze punten zijn niet door ons van tevoren te voorspellen, en dus niet te garanderen.

- U wel een sleutelgat in de deur / achterbak heeft. Anders kunt u de auto wel starten maar komt u niet binnen.

- U geen alarm heeft, anders zal deze afgaan als u de deur met de sleutel opent (omdat u geen afstandbediening heeft).

- Als u nu een sleutel gebruikt met afstandsbediening, dan kan het zijn dat als u de auto met de nieuwe sleutel gebruikt deze tijdelijk niet meer werkt. D.w.z. als u de auto weer start met de sleutel met afstandbediening deze weer actief wordt.

- Wij zijn niet verantwoordelijk voor onvoorziene problemen met uw auto, onze apparatuur leest enkel uit en wijzigt niets aan de computer in uw auto. Het kopiƫren is voor eigen risico.

- Wij kunnen geen zelf meegenomen transponders programmeren, we kunnen enkel onze eigen transponders gebruiken.

Schoenmakerij & Sleutelservice van den Brul Roelantdreef 242 Utrecht