Autosleutels bijmaken, zonder afstandbediening.

Autosleutels bijmaken / kopiëren? Dat kan, de meeste autosleutels na bouwjaar 1993 hebben een startonderbreker. Dit is een kleine chip in de sleutel die de auto laat starten. Tijdens het gebruik merkt u hier niets van, echter ontbreekt de chip dan start de auto wel maar blijft de motor niet lopen.

Heeft u een Klassieke auto en een kopie nodig? Ook geen probleem deze zijn nog steeds te leveren. Soms moeten we ze wel bestellen maar dat doen we wekelijks. Let wel op om te kopiëren moet er nog wel een werkende sleutel aanwezig zijn.

Ook voor bijvoorbeeld sleutels van Skibox, imperiaal, fietsen dragers kunnen we ook vaak de sleutels zijn te kopiëren.

Bovenfrees Sleutel machine

Met deze machine is het mogelijk om bijvoorbeeld de nieuwste Axa, Abus en Trelock fietssleutels bij te maken. Ook de sleutels met "kuiltjes"kunnen we hier mee kopiëren.

Transponder kopieer machine

Met deze digitale machine kunnen veel moderne autosleutels met chip worden gekopieerd.

Sleutel machine high speed

De laatste uitbreiding van ons machinepark. De frees van deze machine draait op dubbele snelheid. Dit samen met het speciale wida-stalen mes zorgt dit voor een zeer nauwkeurige insnijding in de sleutels. Deze machine word gebruikt voor huissleutels, autosleutels en fietssleutels.

Huissleutel Sleutel machine

Onze meest gebruikte machine, deze kan de meeste huissleutels perfect namaken maar wordt ook gebruikt voor fiets en autosleutels.