Schoenreparatie

Schoenmakerij van den Brul voor alle reparaties aan uw schoenen. Van het vervangen van zolen en hakken tot een klein stik werkje. We doen het graag voor u.

Het verwijderen van een lederen zool.

Reparatie lederen zolen

Het vervangen van lederen zolen is uiteraard mogelijk in onze winkel in Utrecht. De achterlap (hak) vervangen is uiteraard ook mogelijk. Mocht het nodig zijn kunnen we ook de hiel voering van uw schoenen vervangen.

rubberen onderwerken

Het vervangen van een hele rubberen onderwerk is in vele gevallen mogelijk. De bekendste variant is de Vibram zool. Deze wordt ook vaak op bergschoenen gebruikt.

stikwerk

Stukje stikwerk los? Geen probleem dat maken we gewoon voor u. Ritssluiting van laars, schoen of tas werkt niet meer? Ook geen probleem dit is allemaal te vervangen. Een rits in een laars die er geen een heeft? Kom langs en daag ons uit.

kinderschoenen

Wist u dat we ook veel kunnen doen aan versleten kinderschoenen? Neus los? Stikwerk los? Hak versleten? Klittenband werkt niet meer? Lussen kapot getrokken? Veter-ogen stuk? Er is zoveel mogelijk! Kom langs en laat u informeren.

schoenen oprekken

Zijn uw lederen schoenen net even te klein, we kunnen ze voor u oprekken.

Gilde schoenmaker

Onze winkel aan de Roelantdreef 242 is aangesloten bij het schoenmakersgilde, wat inhoud dat we o.a. schoenen van Van Bommel, van Lier met de originele materialen kunnen repareren.

Een kleine greep uit de materialen waarmee gewerkt wordt bij schoenmakerij van den Brul in Utrecht.